Home   |   Site Map   |   Elérhetőségek
Bemutatkozó Szolgáltatások Partnerek Rendezvények Jelentkezés HR Fórum
HR Cikkek

Énmárka-építés a HR-ben és a HR vállalaton belüli pozícionálása

HR Network rendezvény – 2013.06.11.

Június 11-én rendeztük nyárindító programunkat az Adina Apartman Hotelben, amelynek témája ezúttal a vállalati HR szakembereknek énmárka-építése és a HR mint stratégiai funkció vállalaton belül betöltött szerepének megerősítése volt.

A résztvevők először egy kerekasztal beszélgetést hallgattak meg, amelyen Bárdos Andrea, a Bonafarm Zrt. szervezetfejlesztési vezető – pécsi regionális HR vezetője, Berzsenyi Márta, a Microsoft Magyarország Kft. HR managere és Gíber Mihály, az AGC Glass Hungary HR igazgatója vettek részt. A kerekasztal vezetője és a program moderátora Gárdus Zsuzsa HR personal branding szakértő, az ITJobs Kft. ügyvezető igazgatója volt.

A résztvevők megosztották a hallgatósággal a saját márkaépítésükkel, illetve a HR stratégiai szerepének kialakításával-megerősítésével kapcsolatos tapasztalataikat, illetve szó esett a különféle korosztályokba tartozó munkavállalóknak az „önbrandinghez” való, egymástól nagyon eltérő hozzáállásáról.

Az idő előrehaladtával a beszélgetés természetesen nem maradt a kerekasztal keretein belül, és a résztvevők a rendezvény hivatalos befejezése után is csoportokban osztották meg egymással a témával kapcsolatos tapasztalataikat.

Az előző rendezvényünkről készült beszámolót itt olvashatod.


A Network célkitűzései
A HR Kompetencia Network

alapgondolata a tapasztalat- és véleménycsere a vezetés és a szervezetfejlődés - elsősorban humán értékeket és szemléletet érintő - kérdéseiben.
  • HR szakemberek tapasztalatcseréje
  • Best Practices ismertetése
  • HR rendezvények létrehozása
  • Nemzetközi kapcsolatteremtés
  • HR szolgáltatások ismertetése
  • HR cikkek közzététele
A Network tagjai

A HR Kompetencia Network-be az indulás óta közel 1000 HR felelős szakember, vállalati felső- és középvezető és HR szolgáltató regisztráltatta magát.